Adest Musica organiseert veiling
Adest Musica organiseert veiling

Adest Musica organiseert veiling

Op zaterdagavond 16 november organiseert Drum- en Showband Adest Musica een spetterende en verrassende veilingavond. Het thema van deze veiling is “Bouwen aan een muzikale toekomst”. Op deze avond wil Adest Musica een mooie stap zetten om geld in te zamelen voor de vereniging zodat ze kunnen blijven investeren in de muzikale toekomst van hun leden. De locatie is Partycentrum De Tol (voorheen De Oude Tol), Hoofdstraat 147 in Sassenheim. Vanaf 20:00 uur bent u van harte welkom, de veiling start om 20:30 uur en de entree is gratis.

Het Adest team ontvangt u bij de entree met een welkomstdrankje en een gratis lot voor de loterij. Er zijn tal van leuke items waar u op kunt bieden, van unieke ervaringen tot prachtige producten die door leden en lokale ondernemers beschikbaar zijn gesteld. Als u de zaal binnenkomt kunt u al een kijkje nemen bij de diverse items die geveild zullen worden, onder andere:

  • Een optreden van één van de drie orkesten ex. extra kosten
  • Een mini-bol beschildert met Adest Musica
  • Diverse collectors items van Adest Musica
  • Een reis naar het buitenland met Adest Musica, incl. overnachting en

   compleet verzorgd

Binnenkort kunt u een overzicht van de kavels vinden op www.adestmusica.nl.
Met de opbrengst van de veiling kan worden geïnvesteerd in nieuwe instrumenten, muzieklessen en andere activiteiten die de vereniging nog sterker maken. Elke bijdrage helpt mee om verder te bouwen aan de toekomst van Adest Musica!