background
Vriend van Adest
Campagne van start op maandag 4 juli in Kooiwijk Sassenheim

Begin juli gaat Drum- en Showband Adest Musica de Sassemse wijken in. Al jaren wordt de vereniging ondersteund door een groep donateurs. Door natuurlijk verloop is dit geslonken tot een kleine 1000 trouwe 'fans'. Een donateur wordt per 1 juli 'Vriend van Adest', waarbij men kan kiezen voor het Brons, Zilver of Gouden pakket. Respectievelijk een bijdrage van slechts 1, 2 of 3 euro per maand met de daarbij behorende tegenprestaties. Voor onze huidige donateurs veranderd alleen de naam.

Drum- en Showband Adest Musica is niet meer weg te denken uit de Sassenheimse gemeenschap. Sinds de oprichting in 1952 is de vereniging onlosmakelijk verbonden met tal van Sassenheimse activiteiten en evenementen: de muzikale medewerking tijdens het Bloemencorso, Koningsdag en de Najaarsfeesten en niet te vergeten de Herdenking van de gevallenen op 4 mei. Daarnaast verrast de vereniging de inwoners regelmatig met een concert of (jeugd-)taptoe in Sassenheim.

Adest Musica wordt Sassems Trots genoemd. Met het prachtige uniform - afgeleid van de Koninklijke Grenadiers - en hoogstaande muziek is Adest Musica in binnen- en buitenland een veel gevraagd korps. Voorzitter Wim van Vliet vertelt: “Al jarenlang handhaaft de Drum- en Showband zich in de Europese top van de (amateur-) muziekkorpsen. Met een Jeugdband, Drum- en Showband en Stageband doen het Bestuur, leden en vrijwilligers hun uiterste best om de positie van Adest Musica in de amateurmuziek te borgen en waar mogelijk te verbeteren. De ondersteuning van bedrijven en zeker ook van Vrienden (voorheen donateurs) zijn hierbij voor Adest Musica van wezenlijk belang.”

Kooiwijk Sassenheim

Om de groep trouwe supporters, de donateurs, van de Sassenheimse muziekvereniging verder uit te breiden, gaat Adest Musica de wijken in. Donateurs worden vanaf dit jaar echter Vrienden van Adest. Voor de huidige donateurs veranderd alleen de naam. Met de campagne zal gestart worden op maandag 4 juli a.s. in de Kooiwijk. In deze wijk worden voorafgaand aan de actie huis aan huis flyers verspreid. Na de eerste wijk zal in een terugkerende doorlooptijd van circa zes maanden iedere keer een andere wijk in Sassenheim worden aangedaan.

Vriend van Adest

Als Vriend van Adest wordt u twee keer per jaar op de hoogte gehouden via ons nieuwsbulletin Adest Inside. Tevens ontvangt u korting op geselecteerde evenementen georganiseerd door Adest Musica. De hoogte van de hiervoor genoemde korting is per evenement en type Vriend verschillend. Adest Musica helpen? Dat kan, meld je aan als vrijwilliger en ga mee de wijk in. Of word zelf Vriend van Adest!

Aanmelden

Draagt u Drum- en Showband Adest Musica eveneens een warm hart toe? Vindt u ook dat de kwaliteitsvolle muziek van Adest Musica moet blijven klinken in Sassenheim en daarbuiten? Steun ons en wordt Vriend van Adest in Brons, Zilver of Goud. U bent al Vriend vanaf 12 euro per jaar = 1 euro per maand! De campagne Word Vriend van Adest wordt vanaf juli 2016 in een terugkerende periode over de woonwijken ingezet. De acties worden in regionale pers, online via de website en social media en met behulp van flyers aangekondigd. Vriend van Adest worden? Dat kan! Download HIER het aanmeldformulier. Of stuur Adest een bericht via e-mail, Twitter of Facebook.

Machtiging

Door ondertekening van het aanmeld formulier (of huis aan huis flyer) geeft u toestemming aan Drum- en Showband Adest Musica om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedraag van uw rekening af te schrijven. Tevens geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Drum- en Showband Adest Musica. Indien u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Flyer

Contact

Share > Fb Tw In @

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

25-11Wijk aan Zee, StreetparadeJEB
25-11Birmingham (UK), TaptoeDSB
26-11Birmingham (UK), TaptoeDSB
02-12Noordwijkerhout, OptredenPTB
09-12Sassenheim, OptredenACB
12-12Delft, OptredenACB
17-12Voorhout, OptredenACB
23-12Oegstgeest, OptredenACB
23-12De Kleine Engel, Lisse, Concer...ABR
03-02Gorinchem, TaptoeDSB

TWITTER

FACEBOOK