background
Vriend van Adest
Steun Adest Musica als Vriend

Drum- en Showband Adest Musica is niet meer weg te denken uit de Sassenheimse gemeenschap. Sinds de oprichting in 1952 is de vereniging onlosmakelijk verbonden met tal van Sassenheimse activiteiten en evenementen: de muzikale medewerking tijdens het Bloemencorso, Koningsdag en de Najaarsfeesten en niet te vergeten de Herdenking van de gevallenen op 4 mei. Daarnaast verrast de vereniging de inwoners regelmatig met een concert of (jeugd-)taptoe in Sassenheim.

Adest Musica wordt Sassems Trots genoemd. Met het prachtige uniform - afgeleid van de Koninklijke Grenadiers - en hoogstaande muziek is Adest Musica in binnen- en buitenland een veel gevraagd korps. Voorzitter Wim van Vliet vertelt: “Al jarenlang handhaaft de Drum- en Showband zich in de Europese top van de (amateur-) muziekkorpsen. Met een Jeugdband, Drum- en Showband en Adest Brass doen het Bestuur, leden en vrijwilligers hun uiterste best om de positie van Adest Musica in de amateurmuziek te borgen en waar mogelijk te verbeteren. De ondersteuning van bedrijven en zeker ook van Vrienden (voorheen donateurs) zijn hierbij voor Adest Musica van wezenlijk belang.”

Vriend van Adest

Als Vriend van Adest wordt u twee keer per jaar op de hoogte gehouden via ons nieuwsbulletin Adest Inside. Tevens ontvangt u korting op geselecteerde evenementen georganiseerd door Adest Musica. De hoogte van de hiervoor genoemde korting is per evenement en type Vriend verschillend. Adest Musica helpen? Dat kan, meld je aan als vrijwilliger en ga mee de wijk in. Of word zelf Vriend van Adest!

Aanmelden

Draagt u Drum- en Showband Adest Musica eveneens een warm hart toe? Vindt u ook dat de kwaliteitsvolle muziek van Adest Musica moet blijven klinken in Sassenheim en daarbuiten? Steun ons en wordt Vriend van Adest in Brons, Zilver of Goud. U bent al Vriend vanaf 12 euro per jaar = 1 euro per maand! De campagne Word Vriend van Adest wordt vanaf juli 2016 in een terugkerende periode over de woonwijken ingezet. De acties worden in regionale pers, online via de website en social media en met behulp van flyers aangekondigd. Vriend van Adest worden? Dat kan! Klik HIER voor het online aanmeldformulier. Of stuur Adest een bericht via e-mail, Twitter of Facebook.

Machtiging

Door ondertekening van het aanmeldformulier (of huis aan huis flyer) geeft u toestemming aan Drum- en Showband Adest Musica om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven. Tevens geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Drum- en Showband Adest Musica. Indien u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Contact

Share > Fb Tw In @

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

05-04Sassenheim, StreetparadeJEB
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
25-04Sassenheim, StreetparadeDSB
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Katwijk aan Zee, TaptoeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB
04-05Sassenheim, SerenadeDSB
05-05Deventer, TaptoeDSB
05-05Drunen, TaptoeJEB

TWITTER

FACEBOOK