background
Company2Wear; gewaardeerde Adest Ambassadeur!
- SPONSORING // Adest Musica // 13.12.2018

Het einde van 2018 is in zicht en 2019 dient zich alweer aan. Dat geeft ons als vereniging de mogelijkheid om een zeer gewaardeerde sponsor te bedanken voor dit mooie ondernemende en muzikale jaar. Wij vinden het fantastisch dat Company2Wear, en dan met name oprichter Casper Vaes, onze vereniging ondersteunt!

Adest Musica on stage in het Zwitserse Luzern
- PERSBERICHT // Adest Musica // 03.10.2018

Op zaterdag 29 en zondag 30 september heeft Drum- en Showband zijn medewerking verleend aan het World Band Festival in het Zwitserse Luzern. De muzikanten van de Sassenheimse vereniging voerde in Zwitserland een unieke podiumshow uit, die speciaal voor dit internationale muziekfestival werd ingestudeerd.

Adest Musica organiseert jeugdtaptoe
- PERSBERICHT // Adest Musica // 01.08.2018

De Jeugdband van Drum- en Showband Adest Musica viert dit jaar haar 50-jarige jubileum! Dit jaar vond, in het kader van dit jubileum, onder andere al een succesvolle jubileumbingo, een bezoek aan de Efteling, een onvergetelijk zomeravondconcert en een meer dan geslaagde deelname aan het ODSC in Assen plaats. Zaterdagmiddag 1 september wordt door Adest Musica een jeugdtaptoe georganiseerd in Park Rusthoff te Sassenheim. Met de aanwezigheid van vijf jeugdkorpsen belooft het een fraaie muzikale middag te worden.

Vriendenactie Adest Musica
- PERSBERICHT // Adest Musica // 09.07.2018

In navolging van eerdere acties houdt Adest Musica deze week, voor de 4de maal, een Vriendenactie t.b.v. het werven van nieuwe Vrienden van Adest Musica. Op dinsdagavond 10 juli worden de Sassemse woonwijken ten oosten van de Hoofdstraat en ten zuiden van de Parklaan aangedaan. Voorafgaand aan de actie zijn er flyers huis aan huis verspreid in deze woonwijken. De muzikanten van de Drum- en Showband en de Jeugdband zijn ook aanwezig om de Vriendenacties muzikaal te begeleiden.

Zomeravondconcert Adest Musica
- PERSBERICHT // Adest Musica // 25.06.2018

De Jeugdband van Drum- en Showband Adest Musica viert dit jaar haar 50-jarige jubileum. Recent geleden vond, in het kader van dit jubileum, onder andere al een succesvolle jubileumbingo, een bezoek aan de Efteling en een meer dan geslaagde deelname aan het ODSC in Assen plaats. Zaterdag 7 juli wordt, in het teken van het 50-jarig jubileum van onze Jeugdafdeling, door Adest Musica een zomeravondconcert georganiseerd in Park Rusthoff te Sassenheim. Geniet van alle muzikale afdelingen van Drum- en Showband Adest Musica bij een ondergaande zon!

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

21-06Nieuwerkerk a/d IJssel, Street...JEB
29-06Huizen, ConcoursJEB
29-06Katwijk, TaptoeDSB
29-06Katwijk, TaptoeJEB
02-07Vriendenactie, StreetparadeDSB
02-07Vriendenactie, StreetparadeJEB
06-07Zomeravondconcert, ConcertDSB
06-07Zomeravondconcert, ConcertASP
06-07Zomeravondconcert, ConcertABR
06-07Zomeravondconcert, ConcertJEB

TWITTER

FACEBOOK