background
Geniet op 6 juli van Adest Musica bij een ondergaande zon
- PERSBERICHT // Adest Musica // 28.06.2019

Alle afdelingen van Adest Musica hebben afgelopen maanden veelvuldig opgetreden in Sassenheim maar ook landelijk. Zo trad Adest Brass diverse malen succesvol op in Carré in Amsterdam bij de show van Claudia de Breij. Was de Drum- en Showband te zien op tijdens het Bloemencorso, de Dodenherdenking en bij verschillende optredens in het land. Ook ondersteunde de Jeugdband en de Drum- en Showband de Vriendenacties in de omgevingen Vogelenbuurt en Teijlingerlaan en gaf de Drum- en Showband een preview van hun nieuwe show voor alle Sponsoren en Grenadiers. Zo maar een kleine greep uit de diverse optredens van de muzikanten bij Adest Musica.

Wethouder Rob ten Boden doet aftrap voor laatste Vriendenactie
- PERSBERICHT // Adest Musica // 21.06.2019

Adest Musica houdt op 2 juli 2019 een Vriendenactie in het gebied rondom de Teijlingerlaan. Wethouder Rob ten Boden doet op 2 juli de aftrap voor de laatste Vriendenactie. De Vriendenactie is gestart in 2016 en op 2 juli wordt het laatste gebied rondom de Teijlingerlaan in Sassenheim bezocht. Voorafgaande aan de actie worden er flyers huis-aan-huis verspreid in deze woonwijk. Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van Adest Musica ondersteunen muzikaal deze Vriendenactie.

Adest Musica ontvangt donatie van de Stichting Kringloop Herenstraat 63
- PERSBERICHT // Adest Musica // 07.06.2019

Adest Musica heeft van de Stichting Kringloop Herenstraat 63 uit Voorhout een donatie ontvangen voor de aanschaf van kleding voor de Jeugdband. Adest Musica had een verzoek bij de Stichting Kringloop ingediend voor een financiële bijdrage om de Jeugdband in nieuwe uniformjasjes te kunnen steken. Eind april kon een delegatie van Adest Musica een bedrag van €1000,- in ontvangst nemen.

Adest Musica organiseert promotiedag
- PERSBERICHT // Adest Musica // 07.05.2019

Op zaterdag 11 mei organiseert Adest Musica een promotiedag in het Sassenheimse Park Rusthoff. Tijdens de promotiedag zijn er onder andere optredens van Adest Brass en de muzikale onderdelen van de Jeugdafdeling van Adest Musica.

Vriendenactie in Vogelenbuurt levert 70 nieuwe Vrienden op
- PERSBERICHT // Adest Musica // 03.05.2019

Adest Musica heeft op 23 april een vriendenactie in de Vogelenbuurt in Sassenheim gehouden. Voorafgaande aan de acties zijn er flyers huis-aan-huis verspreid in deze woonwijk. Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van Adest Musica hebben deze wervingsactie muzikaal ondersteund. En met een heel mooi eindresultaat voor de vereniging.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

14-12Ludwigsburg (D), TaptoeDSB
15-01Amsterdam, ConcertABR
16-01Amsterdam, ConcertABR
17-01Amsterdam, ConcertABR
18-01Amsterdam, ConcertABR
23-02Keulen (D), StreetparadeJEB
07-03Sassenheim, ConcertABR
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
25-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Katwijk aan Zee, TaptoeDSB

TWITTER

FACEBOOK