background
Jeugdband Adest Musica in nieuw uniform
- PERSBERICHT // Adest Musica // 07.07.2019

De Jeugdband van Adest Musica uit Sassenheim heeft op het Zomeravondconcert van zaterdag 6 juli haar nieuwe uniform onthuld aan het aanwezige publiek. De uniformen zijn speciaal ontworpen door Ilona van den Abeele, ontwerpster bij ‘Saynomore exclusive designs’. Het eindresultaat is een nieuw uniform waar de vereniging met recht trots op is!

Vriendenactie wederom succesvol
- PERSBERICHT // Adest Musica // 05.07.2019

Adest Musica heeft op 2 juli een vriendenactie in de omgeving Teijlingerlaan in Sassenheim gehouden. De omgeving Teijlingerlaan was de laatste wijk die nog bezocht moest worden. Wederom was de actie een groot succes. Aan het eind van de avond konden 60 nieuwe vrienden worden verwelkomd en de verwachting is dat in de loop van de week het aantal nog zal toenemen. Er zijn nog de nodige toezeggingen gedaan om via de mail aan te melden. Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van Adest Musica hebben deze wervingsactie ondersteund. En wederom met een heel mooi eindresultaat voor de vereniging.

Geniet op 6 juli van Adest Musica bij een ondergaande zon
- PERSBERICHT // Adest Musica // 28.06.2019

Alle afdelingen van Adest Musica hebben afgelopen maanden veelvuldig opgetreden in Sassenheim maar ook landelijk. Zo trad Adest Brass diverse malen succesvol op in Carré in Amsterdam bij de show van Claudia de Breij. Was de Drum- en Showband te zien op tijdens het Bloemencorso, de Dodenherdenking en bij verschillende optredens in het land. Ook ondersteunde de Jeugdband en de Drum- en Showband de Vriendenacties in de omgevingen Vogelenbuurt en Teijlingerlaan en gaf de Drum- en Showband een preview van hun nieuwe show voor alle Sponsoren en Grenadiers. Zo maar een kleine greep uit de diverse optredens van de muzikanten bij Adest Musica.

Wethouder Rob ten Boden doet aftrap voor laatste Vriendenactie
- PERSBERICHT // Adest Musica // 21.06.2019

Adest Musica houdt op 2 juli 2019 een Vriendenactie in het gebied rondom de Teijlingerlaan. Wethouder Rob ten Boden doet op 2 juli de aftrap voor de laatste Vriendenactie. De Vriendenactie is gestart in 2016 en op 2 juli wordt het laatste gebied rondom de Teijlingerlaan in Sassenheim bezocht. Voorafgaande aan de actie worden er flyers huis-aan-huis verspreid in deze woonwijk. Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van Adest Musica ondersteunen muzikaal deze Vriendenactie.

Adest Musica ontvangt donatie van de Stichting Kringloop Herenstraat 63
- PERSBERICHT // Adest Musica // 07.06.2019

Adest Musica heeft van de Stichting Kringloop Herenstraat 63 uit Voorhout een donatie ontvangen voor de aanschaf van kleding voor de Jeugdband. Adest Musica had een verzoek bij de Stichting Kringloop ingediend voor een financiële bijdrage om de Jeugdband in nieuwe uniformjasjes te kunnen steken. Eind april kon een delegatie van Adest Musica een bedrag van €1000,- in ontvangst nemen.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

23-02Keulen (D), StreetparadeJEB
07-03Sassenheim, ConcertABR
29-03Johan Cruiff Arena, Amsterdam,...DSB
25-04Sassenheim, StreetparadeDSB
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Katwijk aan Zee, TaptoeDSB
04-05Sassenheim, SerenadeDSB
05-05Deventer, TaptoeDSB
05-05Drunen, TaptoeJEB
13-06Zoelen, TaptoeJEB

TWITTER

FACEBOOK