background
Wethouder Rob ten Boden doet aftrap voor laatste Vriendenactie
- PERSBERICHT // Adest Musica // 21.06.2019

Adest Musica houdt op 2 juli 2019 een Vriendenactie in het gebied rondom de Teijlingerlaan. Wethouder Rob ten Boden doet op 2 juli de aftrap voor de laatste Vriendenactie. De Vriendenactie is gestart in 2016 en op 2 juli wordt het laatste gebied rondom de Teijlingerlaan in Sassenheim bezocht. Voorafgaande aan de actie worden er flyers huis-aan-huis verspreid in deze woonwijk. Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van Adest Musica ondersteunen muzikaal deze Vriendenactie.

Adest Musica ontvangt donatie van de Stichting Kringloop Herenstraat 63
- PERSBERICHT // Adest Musica // 07.06.2019

Adest Musica heeft van de Stichting Kringloop Herenstraat 63 uit Voorhout een donatie ontvangen voor de aanschaf van kleding voor de Jeugdband. Adest Musica had een verzoek bij de Stichting Kringloop ingediend voor een financiële bijdrage om de Jeugdband in nieuwe uniformjasjes te kunnen steken. Eind april kon een delegatie van Adest Musica een bedrag van €1000,- in ontvangst nemen.

Adest Musica organiseert promotiedag
- PERSBERICHT // Adest Musica // 07.05.2019

Op zaterdag 11 mei organiseert Adest Musica een promotiedag in het Sassenheimse Park Rusthoff. Tijdens de promotiedag zijn er onder andere optredens van Adest Brass en de muzikale onderdelen van de Jeugdafdeling van Adest Musica.

Vriendenactie in Vogelenbuurt levert 70 nieuwe Vrienden op
- PERSBERICHT // Adest Musica // 03.05.2019

Adest Musica heeft op 23 april een vriendenactie in de Vogelenbuurt in Sassenheim gehouden. Voorafgaande aan de acties zijn er flyers huis-aan-huis verspreid in deze woonwijk. Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van Adest Musica hebben deze wervingsactie muzikaal ondersteund. En met een heel mooi eindresultaat voor de vereniging.

Adest Musica ontvangt donatie van het Jacoba van Beierenfonds
- PERSBERICHT // Adest Musica // 26.04.2019

Adest Musica heeft van het Jacoba van Beierenfonds een donatie ontvangen voor het project “Drummers on the move”. Dankzij deze bijdrage kon een nieuw drumstel voor de vereniging worden aangeschaft. Al eerder heeft Adest Musica donaties ontvangen van het Jacoba van Beierenfonds voor de aanschaf van muziekinstrumenten.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

06-09Belfast (NIE), TaptoeDSB
07-09Belfast (NIE), TaptoeDSB
12-09Voorhout, StreetparadeJEB
14-09Klimmen, TaptoeDSB
18-09Sassenheim, StreetparadeDSB
18-09Sassenheim, StreetparadeJEB
21-09Lisse, Taptoe + StreetparadeDSB
25-09Lisse, StreetparadeJEB
28-09Delfzijl, TaptoeDSB
05-10Ede, TaptoeDSB

TWITTER

FACEBOOK