background
Adest Musica start met nieuwe ronde Adest Kids!
- PERSBERICHT // Adest Musica // 14.08.2019

De Adest Kids is een onderdeel van de jongerenafdeling van Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim en is een speciaal gratis programma voor kinderen vanaf 7 jaar.

Spetterende zomershow Adest Musica
- PERSBERICHT // Adest Musica // 15.07.2019

Zaterdag 6 juli sloot Adest Musica het seizoen af met een spetterende zomershow. Alle geledingen van Adest Musica lieten van “zich horen”. Tijdens deze avond stal de Jeugdband de show met de presentatie van de nieuwe uniformen. Dankzij de nodige donateurs waaronder de Kringloopwinkel Voorhout, kon de Jeugdband met trots hun nieuwe uniformjassen presenteren.

Jeugdband Adest Musica in nieuw uniform
- PERSBERICHT // Adest Musica // 07.07.2019

De Jeugdband van Adest Musica uit Sassenheim heeft op het Zomeravondconcert van zaterdag 6 juli haar nieuwe uniform onthuld aan het aanwezige publiek. De uniformen zijn speciaal ontworpen door Ilona van den Abeele, ontwerpster bij ‘Saynomore exclusive designs’. Het eindresultaat is een nieuw uniform waar de vereniging met recht trots op is!

Vriendenactie wederom succesvol
- PERSBERICHT // Adest Musica // 05.07.2019

Adest Musica heeft op 2 juli een vriendenactie in de omgeving Teijlingerlaan in Sassenheim gehouden. De omgeving Teijlingerlaan was de laatste wijk die nog bezocht moest worden. Wederom was de actie een groot succes. Aan het eind van de avond konden 60 nieuwe vrienden worden verwelkomd en de verwachting is dat in de loop van de week het aantal nog zal toenemen. Er zijn nog de nodige toezeggingen gedaan om via de mail aan te melden. Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van Adest Musica hebben deze wervingsactie ondersteund. En wederom met een heel mooi eindresultaat voor de vereniging.

Geniet op 6 juli van Adest Musica bij een ondergaande zon
- PERSBERICHT // Adest Musica // 28.06.2019

Alle afdelingen van Adest Musica hebben afgelopen maanden veelvuldig opgetreden in Sassenheim maar ook landelijk. Zo trad Adest Brass diverse malen succesvol op in Carré in Amsterdam bij de show van Claudia de Breij. Was de Drum- en Showband te zien op tijdens het Bloemencorso, de Dodenherdenking en bij verschillende optredens in het land. Ook ondersteunde de Jeugdband en de Drum- en Showband de Vriendenacties in de omgevingen Vogelenbuurt en Teijlingerlaan en gaf de Drum- en Showband een preview van hun nieuwe show voor alle Sponsoren en Grenadiers. Zo maar een kleine greep uit de diverse optredens van de muzikanten bij Adest Musica.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

23-11Wijk aan Zee, StreetparadeJEB
30-11Magdeburg (D), TaptoeDSB
14-12Ludwigsburg (D), TaptoeDSB
15-01Amsterdam, ConcertABR
16-01Amsterdam, ConcertABR
17-01Amsterdam, ConcertABR
18-01Amsterdam, ConcertABR
23-02Keulen (D), StreetparadeJEB
07-03Sassenheim, ConcertABR
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK