background
ADEST MUSICA deelnemer RABO ClubSupport Opbrengst komt ten goede aan geluidsschermen - PERSBERICHT // Adest Musica // 13.09.2019

Adest Musica is deelnemer aan de Clubsupportactie van de Rabobank Bollenstreek Een jaarlijkse actie van de Rabobank waarbij de leden van de Rabobank bepalen welke club geld krijgt voor hun activiteiten. Op deze wijze wil de Rabobank verenigingen een steuntje in de rug geven, zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen.

Actie start 27 september
Leden van de Rabobank kunnen van 27 september tot en met 11 oktober 2019 stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan bij de Rabobank het lidmaatschap aan. Je ontvangt daarna een link om je stem op je favoriete club uit te brengen.

Wat gaan we doen met het geld
Adest Musica heeft daar al een goede bestemming voor gevonden. De repetitieruimte in 't Onderdak te Sassenheim is veel te klein voor onze groeiende vereniging. De muzikanten zitten tijdens repetities te dicht op elkaar waardoor gehoorschade op de loer licht. Naast oordopjes zijn geluidsschermen zeer wenselijk om het geluid te dempen.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

05-04Sassenheim, StreetparadeJEB
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
25-04Sassenheim, StreetparadeDSB
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Katwijk aan Zee, TaptoeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB
04-05Sassenheim, SerenadeDSB
05-05Deventer, TaptoeDSB
05-05Drunen, TaptoeJEB

TWITTER

FACEBOOK