background
Adest Musica treedt op bij The Belfast International Tattoo 2019 Muzikanten maken zich op voor 5-daagse trip naar Noord-Ierland - PERSBERICHT // Adest Musica // 30.08.2019

Adest Musica is door de organisatie van de Taptoe in Belfast voor de 2e keer uitgenodigd om op te treden tijdens de Belfast International Tattoo op 6 en 7 september 2019. Vier jaar geleden heeft de organisatie Adest Musica ook al gecontracteerd voor deze taptoe. De organisatie van Taptoe Belfast is gecharmeerd van het creatieve programma welke door de Drum- en Showband op de “planken wordt gezet”.

De taptoe in Belfast is een internationaal bekende taptoe. Grote bands staan garant voor prachtige shows en daar hoort de Drum- en Showband van Adest Musica ook toe. Dit jaar staan grote bekende bands op het podium zoals The Band of HM Royal Marines Scotland, Belfast Tattoo Massed Pipes and Drums en de Campbell College Pipes & Drums; één van de oudste pipebands in Noord-Ierland.

Drie optredens
De Drum- en Showband treedt drie keer op. Vrijdagavond 6 september en zaterdagmiddag en avond 7 september. De Drum- en Showband zal tijdens deze taptoe haar nieuwe show “Stairway to Heaven”presenteren.

Grote organisatie voor de Drum- en Showband
Voor de vrijwilligers van Adest Musica is dit een grote organisatie waar men al maanden mee bezig is. De vrachtwagen met instrumenten vertrekt eerder in de week van 6 september al richting Noord-Ierland. De 65 muzikanten vertrekken woensdag met het vliegtuig naar Belfast. Donderdag vinden de repetities plaats en vrijdagavond is de openingsavond van deze bijzondere taptoe.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

26-10Bergen op Zoom, TaptoeDSB
09-11Groningen, TaptoeDSB
16-11Sassenheim, StreetparadeJEB
17-11Haarlem, StreetparadeJEB
23-11Wijk aan Zee, StreetparadeJEB
30-11Magdeburg (D), TaptoeDSB
14-12Ludwigsburg (D), TaptoeDSB
15-01Amsterdam, ConcertABR
16-01Amsterdam, ConcertABR
17-01Amsterdam, ConcertABR

TWITTER

FACEBOOK