background
Adest Musica start met nieuwe ronde Adest Kids! Gratis programma start op 14 september - PERSBERICHT // Adest Musica // 14.08.2019

De Adest Kids is een onderdeel van de jongerenafdeling van Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim en is een speciaal gratis programma voor kinderen vanaf 7 jaar.

Zaterdagochtend 14 september start de club weer met een nieuwe ronde Adest Kids. Annet van Kesteren, coördinator van o.a. de Adest Kids, vertelt “Kinderen vanaf 7 jaar zijn bij Adest Musica van harte welkom om het Adest Kids programma te gaan volgen. In tien gratis oriënterende lessen maakt de jonge muzikant kennis met de muziekinstrumenten van Adest Musica en leert men de beginselen van het notenschrift. De lessen zijn in groepen van maximaal 10 kinderen. Een leuk, gezellig en leerzaam programma!”.

Aanmelden
Voor aanmelden of meer informatie neem dan contact op met Adest Musica door een e-mail te sturen naar adestkids@adestmusica.nl of bezoek de website www.adestmusica.nl. “Bent u op zoek naar een leuke, gezellige en muzikale vereniging voor uw jonge muzikant, kom dan gerust een keer kijken op de zaterdagochtend. Kennismaken is de eerste keer altijd gratis. Wij hopen u met uw jonge muzikant begin september te mogen verwelkomen voor op de lessen van de Adest Kids!” sluit Annet van Kesteren af.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

05-04Sassenheim, StreetparadeJEB
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
25-04Sassenheim, StreetparadeDSB
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Katwijk aan Zee, TaptoeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB
04-05Sassenheim, SerenadeDSB
05-05Deventer, TaptoeDSB
05-05Drunen, TaptoeJEB

TWITTER

FACEBOOK