background
Jeugdband Adest Musica in nieuw uniform Nieuw uniform speciaal ontworpen door Ilona van den Abeele - PERSBERICHT // Adest Musica // 07.07.2019

De Jeugdband van Adest Musica uit Sassenheim heeft op het Zomeravondconcert van zaterdag 6 juli haar nieuwe uniform onthuld aan het aanwezige publiek. De uniformen zijn speciaal ontworpen door Ilona van den Abeele, ontwerpster bij ‘Saynomore exclusive designs’. Het eindresultaat is een nieuw uniform waar de vereniging met recht trots op is!

Het oude uniform van de Jeugdband, inmiddels 20 jaar oud, moest nodig vervangen worden. Van den Abeele kreeg daarom van Adest Musica de opdracht om, samen met haar team, een nieuw uniform voor de Jeugdband te ontwerpen. Ilona vertelt; “We bemerkten dat een belangrijke wens vanuit de vereniging was dat het nieuwe uniform van de Jeugdband een naadloze aansluiting moest hebben op het huidige uniform van de Drum- en Showband.” Het team heeft alle wensen meegenomen in het ontwerptraject en dat zie je terug in het nieuwe uniform. “Wij, en ook de muzikanten, zijn erg blij met het eindresultaat.” aldus ontwerpster Van den Abeele.

Donaties en giften
Arthur Volten, voorzitter van de Jeugdafdeling; “Het nieuw uniform van de Jeugdband is mede tot stand gekomen door verschillende donaties van instanties, stichtingen, fondsen en particulieren. De aanschaf van een nieuw uniform is een flinke investering voor de vereniging. Mede dankzij deze gulle giften is het mogelijk gemaakt om de muzikanten van de Jeugdband te presenteren in een nieuw uniform. Een fantastisch en mooi moment voor de club!”

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

23-02Keulen (D), StreetparadeJEB
07-03Sassenheim, ConcertABR
29-03Johan Cruiff Arena, Amsterdam,...DSB
25-04Sassenheim, StreetparadeDSB
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Katwijk aan Zee, TaptoeDSB
04-05Sassenheim, SerenadeDSB
05-05Deventer, TaptoeDSB
05-05Drunen, TaptoeJEB
13-06Zoelen, TaptoeJEB

TWITTER

FACEBOOK