background
Vriendenactie wederom succesvol Ruim 60 nieuwe Vrienden - PERSBERICHT // Adest Musica // 05.07.2019

Adest Musica heeft op 2 juli een vriendenactie in de omgeving Teijlingerlaan in Sassenheim gehouden. De omgeving Teijlingerlaan was de laatste wijk die nog bezocht moest worden. Wederom was de actie een groot succes. Aan het eind van de avond konden 60 nieuwe vrienden worden verwelkomd en de verwachting is dat in de loop van de week het aantal nog zal toenemen. Er zijn nog de nodige toezeggingen gedaan om via de mail aan te melden. Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van Adest Musica hebben deze wervingsactie ondersteund. En wederom met een heel mooi eindresultaat voor de vereniging.

Wethouder Ten Boden enthousiast over actie
Wethouder Rob ten Boden heeft voorafgaande aan de rondgang door de Teijlingerlaan de aftrap voor de laatste vriendenactie gegeven. Hij had lovende woorden voor de actie die Adest Musica al 3 jaar doet en benadrukte het belang van vriendenacties voor verenigingen. Adest is een goed voorbeeld om bewoners van Teylingen te binden aan de vereniging. Ten Boden gaf aan dat meer verenigingen langs de deuren zouden moeten gaan om bekendheid te geven aan hun vereniging. De vriendenactie is gestart in 2016 en op 2 juli is met het bezoek aan het laatste gebied rondom de Teijlingerlaan bezocht.

Trotse voorzitter
Voorzitter Wim van Vliet is blij met deze nieuwe Vrienden: “Prachtig resultaat, het was een mooie avond. Waar we aanbelden kregen we alleen maar waardering voor onze muziekvereniging. In de afgelopen jaar hebben we inmiddels 430 Vrienden gekregen. De komende week kunnen we de definitieve eindstand van de actie opmaken.”. Wim van Vliet voegt er nog aan toe dat iedereen ook nog online Vriend kan worden voor €12,- €24,- of €36,- per jaar. Alle informatie over Vrienden van Adest is te vinden op www.adestmusica.nl/vrienden.


Wethouder dhr. Rob ten Boden start de laatste Adest Musica vriendenactie. (Foto: PR Adest Musica)

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

14-12Ludwigsburg (D), TaptoeDSB
15-01Amsterdam, ConcertABR
16-01Amsterdam, ConcertABR
17-01Amsterdam, ConcertABR
18-01Amsterdam, ConcertABR
23-02Keulen (D), StreetparadeJEB
07-03Sassenheim, ConcertABR
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
25-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Katwijk aan Zee, TaptoeDSB

TWITTER

FACEBOOK