background
Adest Musica ontvangt donatie van de Stichting Kringloop Herenstraat 63 Donatie komt ten goede aan nieuwe uniformjasjes Jeugdband - PERSBERICHT // Adest Musica // 07.06.2019

Adest Musica heeft van de Stichting Kringloop Herenstraat 63 uit Voorhout een donatie ontvangen voor de aanschaf van kleding voor de Jeugdband. Adest Musica had een verzoek bij de Stichting Kringloop ingediend voor een financiële bijdrage om de Jeugdband in nieuwe uniformjasjes te kunnen steken. Eind april kon een delegatie van Adest Musica een bedrag van €1000,- in ontvangst nemen.

Presentatie nieuwe uniformjasjes
Arthur Volten, voorzitter van de Jeugdafdeling; “Het bedrag is een fantastische bijdrage in de enorme investering die Adest Musica moet doen om de gehele Jeugdband in nieuwe uniformjasjes te steken. Een mooier geschenk konden we ons niet wensen. De presentatie van de nieuwe kleding vindt plaats op zaterdag 6 juli tijdens het zomeravondconcert in Park Rusthoff”.
“De vrijwilligers van de Stichting Kringloop Herenstraat 63 zijn van harte uitgenodigd om de presentatie van de nieuwe uniformjasjes bij te wonen” aldus Arthur Volten.

Afsluiting voorseizoen op 6 juli in Park Rusthoff
Zaterdag 6 juli wordt, als afsluiting van het voorseizoen, een zomeravondconcert georganiseerd. Een concert met een informeel karakter. Vanaf 19:15 uur onthalen de muzikanten van Minikids, Aspiranten, Adest Brass, Jeugdband en de Drum- en Showband de aanwezigen op een prachtig muzikaal spektakel.


Foto: Adest Musica/Esther Lemmers

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

05-04Sassenheim, StreetparadeJEB
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
25-04Sassenheim, StreetparadeDSB
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Katwijk aan Zee, TaptoeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB
04-05Sassenheim, SerenadeDSB
05-05Deventer, TaptoeDSB
05-05Drunen, TaptoeJEB

TWITTER

FACEBOOK