background
Adest Musica ontvangt donatie van het Jacoba van Beierenfonds Nieuw drumstel voor Adest Musica - PERSBERICHT // Adest Musica // 26.04.2019

Adest Musica heeft van het Jacoba van Beierenfonds een donatie ontvangen voor het project “Drummers on the move”. Dankzij deze bijdrage kon een nieuw drumstel voor de vereniging worden aangeschaft. Al eerder heeft Adest Musica donaties ontvangen van het Jacoba van Beierenfonds voor de aanschaf van muziekinstrumenten.

Het drumstel zal in de toekomst veelvuldig worden gebruikt bij de nieuwe show van de Drum- en Showband. Verder wordt het drumstel gebruikt bij de slagwerklessen voor de Jeugdafdeling en bij repetities en uitvoeringen van Adest Brass. Met de aanschaf van dit drumstel kan de vereniging zeker weer 20 jaar vooruit.

Het Jacoba van Beierenfonds
De missie van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen is de leefbaarheid en kwaliteit van de samenleving te verbeteren in de gemeente Teylingen. De stichting steunt burgerinitiatieven in de gemeente Teylingen, die van algemeen maatschappelijk nut zijn. Om de continuïteit te waarborgen, werft het Jacoba van Beierenfonds Teylingen inkomsten bij diverse instanties, bedrijven en particulieren, bouwt een reserve op en werkt zoveel mogelijk samen met partners.

Het Jacoba van Beierenfonds Teylingen is er voor burgers, verenigingen, stichtingen en andere organisaties zonder winstoogmerk.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

18-09Sassenheim, StreetparadeJEB
18-09Sassenheim, StreetparadeDSB
21-09Lisse, Taptoe + StreetparadeDSB
25-09Lisse, StreetparadeJEB
28-09Delfzijl, TaptoeDSB
05-10Ede, TaptoeDSB
11-10Katwijk, StreetparadeJEB
26-10Bergen op Zoom, TaptoeDSB
09-11Groningen, TaptoeDSB
17-11Haarlem, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK