background
Vacature: Vrachtwagenchauffeur (m/v) Wordt jij onze nieuwe chauffeur? - ALGEMEEN // Adest Musica // 04.02.2019

Altijd al in een vrachtwagen willen rijden?
Heb je rijbewijs C?
Kom dan ons team versterken!

Wij zijn op zoek naar een:
Verenigingsman/-vrouw die in het bezit is van rijbewijs C die onze instrumenten en uniformen vervoert naar optredens in binnen- en buitenland. Een chauffeurspas is hiervoor niet nodig. Deze klus klaar je samen met onze andere chauffeurs. We vragen je ook om op de locatie van het optreden het laad- en los-team mee te helpen. Beheersing van de Engelse taal is een pré.

Wij bieden:
Door de grote bekendheid van Adest Musica in binnen- en buiteland komen we op mooie locaties voor onze optredens. Recente voorbeelden zijn onder andere het Noord-Ierse Belfast, het Noorse Trondheim en het Zwitserse Luzern. Je rijdt met veel plezier naar de meest mooie locaties en maakt onze mooie optredens mee.

Binnen de vereniging maar ook binnen de chauffeursgroep is een hechte band waar gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Meld je aan!
Wil je toch graag nog wat uren in de vrachtwagen doormaken na je pensionering, of heb je in het weekend tijd over naast je huidige baan, dan ben jij misschien wel onze nieuwe chauffeur!

Wil je meer weten?
neem dan contact op via ramon.vdstel@adestmusica.nl of kom gezellig eens langs op de vrijdagavond in ons clubgebouw: ‘t Onderdak JP Gouveneurlaan 40 E 2170 AB Sassenheim

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

06-09Belfast (NIE), TaptoeDSB
07-09Belfast (NIE), TaptoeDSB
12-09Voorhout, StreetparadeJEB
14-09Klimmen, TaptoeDSB
18-09Sassenheim, StreetparadeDSB
18-09Sassenheim, StreetparadeJEB
21-09Lisse, Taptoe + StreetparadeDSB
25-09Lisse, StreetparadeJEB
28-09Delfzijl, TaptoeDSB
05-10Ede, TaptoeDSB

TWITTER

FACEBOOK