background
Adest Musica organiseert jeugdtaptoe Een mooie muzikale middag in Park Rusthoff - PERSBERICHT // Adest Musica // 01.08.2018

De Jeugdband van Drum- en Showband Adest Musica viert dit jaar haar 50-jarige jubileum! Dit jaar vond, in het kader van dit jubileum, onder andere al een succesvolle jubileumbingo, een bezoek aan de Efteling, een onvergetelijk zomeravondconcert en een meer dan geslaagde deelname aan het ODSC in Assen plaats. Zaterdagmiddag 1 september wordt door Adest Musica een jeugdtaptoe georganiseerd in Park Rusthoff te Sassenheim. Met de aanwezigheid van vijf jeugdkorpsen belooft het een fraaie muzikale middag te worden.

Deelnemende korpsen aan de jeugdtaptoe zijn Jong Laurentius uit Voorschoten, Jong DVS uit Katwijk, Showband Jong-Holland Junioren uit Zwijndrecht en Jong Euroband uit Rotterdam. Vanzelfsprekend staan ook de shows van de Jeugdband en de Drum- en Showband van Adest Musica op het programma. De taptoe vangt aan om ca. 13:30 uur en duurt tot ongeveer 15:30 uur. Voorafgaande aan de taptoe is er een streetparade in het winkelcentrum van Sassenheim, welke start om 12:15 uur. Rond 12:45 uur geeft het Aspirantenorkest van Adest Musica een klein concertje in Park Rusthoff. De toegang tot de streetparade en taptoe is de gehele dag gratis!

Adest Kids
Op zaterdagochtend 8 september start Adest Musica weer met een nieuwe ronde Adest Kids. In groepjes van maximaal 10 kinderen krijgen zij in 10 gratis lessen een eerste indruk in het muziek maken met alle mogelijke instrumentarium. Daarnaast worden de eerste beginselen van het notenschrift bijgebracht. Na deze 10 gratis lessen hebben de kinderen een goed beeld van hun muzikale mogelijkheden binnen Adest Musica en zijn zij van harte welkom als lid van de vereniging. Voor kinderen vanaf 5 jaar heeft Adest Musica een speciaal doorlopend programma; Minikids. Ook deze kinderen zijn van harte welkom!

Voor aanmelden of meer informatie over Adest Kids of Minikids neem dan contact op met Adest Musica door een e-mail te sturen naar adestkids@adestmusica.nl of bezoek de website www.adestmusica.nl.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

14-12Ludwigsburg (D), TaptoeDSB
15-01Amsterdam, ConcertABR
16-01Amsterdam, ConcertABR
17-01Amsterdam, ConcertABR
18-01Amsterdam, ConcertABR
23-02Keulen (D), StreetparadeJEB
07-03Sassenheim, ConcertABR
25-04Sassenheim, StreetparadeJEB
25-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Katwijk aan Zee, TaptoeDSB

TWITTER

FACEBOOK