background
Jeugdband Adest Musica kampioen! Show gewaardeerd met 85.17 punten - PERSBERICHT // Adest Musica // 13.06.2018

Op zaterdag 9 juni jl. heeft de Jeugdband van Adest Musica succesvol deelgenomen aan het Open Dutch Showcorps Championships (ODSC) in het Drentse Assen. De jonge muzikanten van de Jeugdband zijn winnaar geworden van de Jeugdklasse!

Al vroeg in de ochtend stond de touringcar klaar om de muzikanten, instructieleden en fans van de Jeugdband te vervoeren van Sassenheim naar Assen. Op het Open Dutch Showcorps Championships worden de muzikale shows door een vakbekwame jury beoordeeld. Er wordt tijdens de wedstrijd door de jury onder andere beoordeeld op muzikaliteit, showtechniek, effect van de show en totale uitstraling. Om 13:30 uur stonden de muzikanten gereed om hun show ‘Reis vol verrassingen’, die gebaseerd is op de muziek en tv-series van Bassie en Adriaan, te presenteren aan de jury en het publiek. Onder de leiding van de jonge tambour-maître Tygo Molkenboer is er een mooie en strakke show neergezet. De jury heeft het showoptreden van de Jeugdband beoordeeld met 85.17 punten, dit was uiteindelijk voldoende om als winnaar uit de bus te komen in de Jeugdklasse!

Jubileum
Het blijft feest bij Adest Musica. Dit jaar viert de Jeugdband haar 50-jarig jubileum! Het jubileum wordt dit jaar gevierd met diverse activiteiten. Eerder dit jaar heeft de vereniging een groots jubileumbingo georganiseerd en in mei zijn alle jeugdbandleden van Adest Musica op bezoek geweest bij pretpark de Efteling. Dit jaar staan er nog een tal van andere activiteiten op de agenda, o.a. een zomeravondconcert en een jeugdtaptoe.

WIN: BELFAST TAPTOE-REIS

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

27-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB
04-05Sassenheim, SerenadeDSB
05-05Sassenheim, StreetparadeDSB
11-05Promotiedag, OverigeALG
14-05Sassenheim, SerenadeJEB
18-05Voorhout, TaptoeJEB
18-05Voorhout, TaptoeDSB
24-05Gouda, StreetparadeJEB
25-05Rotterdam, Taptoe + Streetpara...JEB

TWITTER

FACEBOOK