background
Nieuwe Adest Ambassadeur; Montagebedrijf De Bes Sassenheims bedrijf draagt vereniging warm hart toe - SPONSORING // Adest Musica // 06.05.2018

Adest Musica is blij met haar nieuwe Ambassadeur; Montagebedrijf N. de Bes! Nico de Bes en zijn vrouw Jacqueline kwamen zelf naar Adest Musica toe. Dat zijn de leukste manieren om sponsors te verwelkomen!

Open haarden. Dat is het sterkste punt van Montagebedrijf N. de Bes. Nico de Bes en zijn team hebben ruim 20 jaar ervaring met het aanleggen van open haarden. Het gaat dan om het plaatsen, repareren en aanpassen van open haarden. De persoonlijke benadering hierbij is erg belangrijk. De Bes blijft graag nauw in contact met de opdrachtgever, zodat de open haard altijd naar wens is!

Door de jarenlange opgebouwde kennis en ervaring kunnen zij ook goed consulteren voor bijvoorbeeld de materiaalkeuze en het type haard wat aangelegd kan worden. Daarnaast kunnen zij de scherpste prijzen garanderen! Open haarden zijn zowel mogelijk vanuit een eigen ontwerp, met liefde denkt De Bes dan met de klanten mee.

Naast open haarden heeft Montagebedrijf N. de Bes nog meer mogelijkheden in huis. Voor keukens, een uitbouw, timmerwerken, badkamers en diverse zaken als reparatiewerkzaamheden in en om het huis draait het bedrijf haar hand niet om. Het bedrijf is gevestigd in Sassenheim en werkt vanuit daar in de hele Bollenstreek en omliggende regio. U kunt meer informatie vinden op www.debes.nu of telefonisch via 0252-869820. We zijn erg blij om dit bedrijf te verwelkomen als nieuwe Adest Ambassadeur!


EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

26-10Bergen op Zoom, TaptoeDSB
09-11Groningen, TaptoeDSB
16-11Sassenheim, StreetparadeJEB
17-11Haarlem, StreetparadeJEB
23-11Wijk aan Zee, StreetparadeJEB
30-11Magdeburg (D), TaptoeDSB
14-12Ludwigsburg (D), TaptoeDSB
15-01Amsterdam, ConcertABR
16-01Amsterdam, ConcertABR
17-01Amsterdam, ConcertABR

TWITTER

FACEBOOK