background
VriendenLoterij verrast Sjaak van Dijk uit Sassenheim VriendenFonds vervult hartenwensen - EXTERN // VriendenLoterij // 14.03.2018

Amsterdam, 14 maart 2018 – Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Sjaak van Dijk uit Sassenheim. Drum- en Showband Adest Musica, waar Sjaak vrijwilliger is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor AJAX seizoenkaarten.

Wim van Vliet, voorzitter bij Drum- en Showband Adest Musica: "Sjaak is een zeer betrokken vrijwilliger bij onze muziekvereniging. Al jaren staat deze onmisbare vrijwilliger voor iedereen klaar. Sjaak van Dijk is de materiaalbeheerder van onze Drum- en Showband. Kapot materiaal, bijv. een kapot uniform of een defect muziekinstrument? Hij zorgt dat het binnen no-time wordt opgelost. Ook is Sjaak jaren actief geweest als bandbegeleider van onze Jeugdband. In deze rol was hij het aanspreekpunt voor de muzikanten en organisaties tijdens een optredens. We waarderen hem enorm en dankzij het VriendenFonds kunnen we dat duidelijk maken. Geweldig dat wij Sjaak een mooie presentie mogen aanbieden!"

Sjaak van Dijk: "Wow, wat een fantastische verrassing, dit had ik helemaal niet verwacht! Ik ben hier heel blij mee en ik ga er met mijn twee zoons een mooi seizoen van AJAX bijwonen. Ik doe graag vrijwilligerswerk voor het mooie Adest Musica, maar wat attent dat zij mij via het VriendenFonds op deze manier willen bedanken!"

VriendenFonds vervult hartenwensen
Twee keer per jaar kunnen goede doelen, clubs en verenigingen verbonden aan de VriendenLoterij en andere organisaties met een sociaal belang behartigende instelling een aanvraag doen bij het VriendenFonds om iemand binnen de organisatie een steuntje in de rug te geven of in het zonnetje te zetten. Het VriendenFonds beoordeelt de aanvragen en schenkt een aantal organisaties een financiële bijdrage om de hartenwens van deze persoon te realiseren. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds


Wim van Vliet (L), voorzitter, overhandigt de cheque aan Sjaak van Dijk.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

17-11Sassenheim, OptredenPTB
17-11Sassenheim, StreetparadeJEB
18-11Haarlem, StreetparadeJEB
24-11Wijk aan Zee, StreetparadeJEB
24-11Noordwijkerhout, OptredenPTB
25-11Noordwijkerhout, OptredenPTB
08-12Delft, OptredenACB
11-12Delft, OptredenACB
15-12Groesbeek, OptredenACB
16-12Lelystad, OptredenACB

TWITTER

FACEBOOK