background
Adest Musica start met Minikids! Nieuw muziekprogramma voor kinderen van 5 tot 7 jaar - PERSBERICHT // Adest Musica // 26.01.2018

De Minikids van Adest Musica is een nieuw onderdeel van de jongerenafdeling van Drum- en Showband Adest Musica. De Minikids van Adest Musica is een speciaal programma ontworpen voor de allerjongste muzikanten. Het is vanaf nu mogelijk om op 5-jarige leeftijd bij de Sassenheimse muziekvereniging muziek te komen maken.

Begin februari 2018 start Adest Musica met een nieuw programma. Arthur Volten, voorzitter Jeugdcommissie, vertelt “Bij Adest Musica krijgen we al langer de opmerkingen dat men hun zoon/dochter graag muzikant wil worden bij Adest Musica. Wij moesten in veel gevallen hen helaas melden dat de kinderen nog te jong waren om aan ons muziekprogramma deel te mogen nemen. De lessen bij Adest Musica konden door kinderen vanaf 7 jaar gevolgd worden. Maar daar komt met ingang van het Minikids programma, wat start in februari 2018, gelukkig verandering in!”.

Minikids
Vanaf 3 februari kunnen kinderen van 5 tot 7 jaar aan de slag om hun muzikale gevoel te ontwikkelen. Onder leiding van gediplomeerd docent Saskia Merbis gaan de kinderen aan de slag met een, voor Adest Musica, op maat geschreven programma waarin de kinderen op verschillende manieren met muziek maken en verschillende muziekinstrumenten in aanraking komen. Bij aanvang zullen de lessen één keer in de twee weken plaats vinden op de zaterdagochtend tussen 10:00 uur en 11:00 uur in het SCC ’t Onderdak te Sassenheim. De lessen worden gegeven in kleine groepen van 10 kinderen. Het programma is speciaal ontwikkeld om de kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met blaas- en slagwerkmuziek en sluit naadloos aan op de eerste stapjes binnen de vereniging.

Aanmelden
Voor aanmelden of meer informatie neem dan contact op met Adest Musica door een e-mail te sturen naar minikids@adestmusica.nl of bezoek de website www.adestmusica.nl. “Bent u op zoek naar een leuke, gezellige en muzikale vereniging voor uw jonge muzikant, kom dan gerust een keer kijken op de zaterdagochtend. Kennismaken is de eerste keer altijd gratis. Wij hopen u met uw jonge muzikant begin februari te mogen verwelkomen voor op de eerste lessen van de Mini Kids!” sluit Volten af.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

21-06Nieuwerkerk a/d IJssel, Street...JEB
29-06Huizen, ConcoursJEB
29-06Katwijk, TaptoeDSB
29-06Katwijk, TaptoeJEB
02-07Vriendenactie, StreetparadeDSB
02-07Vriendenactie, StreetparadeJEB
06-07Zomeravondconcert, ConcertDSB
06-07Zomeravondconcert, ConcertASP
06-07Zomeravondconcert, ConcertABR
06-07Zomeravondconcert, ConcertJEB

TWITTER

FACEBOOK