background
Adest Brass Christmas Party Adest Musica sluit het jaar feestelijk af - PERSBERICHT // Adest Musica // 07.12.2017

Op zaterdag 23 december a.s. organiseert Adest Musica in De Kleine Engel, te Lisse, de Adest Brass Christmas Party. Adest Musica sluit op feestelijke wijze het drukke muzikale jaar af met een groot feest. De kaartverkoop voor deze muzikale avond is inmiddels gestart.

Adest Brass, het jongste orkest van Adest Musica, is alweer ruim één jaar oud en dat is genoeg reden voor een feestje. Petra Volwater, bestuurslid Adest Brass, vertelt “De muzikanten van Adest Musica hebben een druk jaar achter de rug, we willen daarom het jaar gezellig afsluiten met een knalfeest! Adest Brass organiseert een Christmas Party en die houden wij op zaterdagavond 23 december in De Kleine Engel in Lisse. Adest Brass gaat een unieke samenwerking aan met zangeres Laureen Peskens, daarnaast zijn ook de muzikanten van de Jeugdband en AC Brass van de partij. De avond wordt afgesloten door een DJ. Kortom; het wordt een gegarandeerd avondje feest!”.

Kaartverkoop
Voor het muzikale evenement is de kaartverkoop inmiddels van start gegaan. Via de website www.adestmusica.nl/adestbrasschristmasparty, of via de Adest Musica social media kanalen, kunnen de toegangskaarten worden besteld. In de voorverkoop wordt slechts een bedrag van 5,00 euro gevraagd, aan de deur een bedrag van 7,50 euro. De avond vangt aan om 19:30 uur. “Voor vandaag de dag zijn dit zeer aantrekkelijke bedragen voor een mooie invulling van de zaterdagavond. Toegangskaarten zijn in beperkte mate beschikbaar. Het is dan ook niet onverstandig om niet te lang te wachten met de aanschaf van een toegangskaart” sluit Volwater af.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

06-09Belfast (NIE), TaptoeDSB
07-09Belfast (NIE), TaptoeDSB
12-09Voorhout, StreetparadeJEB
14-09Klimmen, TaptoeDSB
18-09Sassenheim, StreetparadeDSB
18-09Sassenheim, StreetparadeJEB
21-09Lisse, Taptoe + StreetparadeDSB
25-09Lisse, StreetparadeJEB
28-09Delfzijl, TaptoeDSB
05-10Ede, TaptoeDSB

TWITTER

FACEBOOK