background
Feestband HOPP!? en Adest Brass in ’t Onderdak Eerste uitvoering van Adest Brass - PERSBERICHT // Adest Musica // 23.01.2017

Adest Brass en HOPP!? De Feestband van Nederland maken er zaterdag 4 februari a.s. een dolle boel van. 's Avonds gaan beide orkesten een unieke samenwerking aan, dat betekent veel muziek! Eigen nummers, maar ook gezamenlijke muzikale acts waarbij er dus meer gebeurt dan alleen maar muziek maken.

HOPP!? De Feestband van Nederland is ontstaan door drie vrienden die elkaar uit de muzikale beroepswereld kennen. Hoe leuk zou het zijn om met een aantal collega's een feestband samen te stellen? Na de nodige brainstormsessies zijn deze enthousiaste kerels het land af gaan bellen om een verzameling muzikanten bij elkaar te krijgen. Naast de muzikaliteit moest de groep ook qua gezelligheid goed bij elkaar passen. "En dat is meer dan geslaagd", laat Marcus Kerspershoek, één van de jongens van het eerste uur, weten. Tevens is Marcus Kerpershoek de dirigent van Adest Brass.

Bont gezelschap
Kerpershoek vervolgt: "Het is een bonte verzameling van muzikanten geworden, van Weert tot Putten en van Sliedrecht tot Rhenen. Overal komen de muzikanten vandaan. Uit alle militaire orkesten van Nederland zijn er muzikanten vertegenwoordigd." Ook vanuit de jazz- en de popwereld staan ze inmiddels te trappelen om met HOPP!? aan de gang te gaan. Een avondje met HOPP!? is een gegarandeerd avondje feest!

Kaarten
Het is Adest Musica gelukt om tussen de derde muzikale afdeling van de vereniging, Adest Brass, en HOPP!? een samenwerking aan te gaan. Op zaterdagavond spelen beide orkesten muziek uit hun eigen repertoire, maar ook gezamenlijke feestnummers zullen niet ontbreken. De toegang is slechts 5,00 euro, kaarten zijn aan de deur te koop. De zaal is om 20.00 uur open en vanaf 20.30 uur zal het muzikale feest losbarsten. De locatie is Theater ’t Onderdak aan de J.P. Gouverneurlaan in Sassenheim. Wees er vroeg bij, het belooft een drukke avond te worden. Na afloop verzorgt HOPP!? een gezellige afterparty.

WIN: BELFAST TAPTOE-REIS

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

27-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB
04-05Sassenheim, SerenadeDSB
05-05Sassenheim, StreetparadeDSB
11-05Promotiedag, OverigeALG
14-05Sassenheim, SerenadeJEB
18-05Voorhout, TaptoeJEB
18-05Voorhout, TaptoeDSB
24-05Gouda, StreetparadeJEB
25-05Rotterdam, Taptoe + Streetpara...JEB

TWITTER

FACEBOOK