background
VriendenLoterij vervult hartenwens Linda uit Sassenheim VriendenFonds vervult hartenwensen - EXTERN // VriendenLoterij // 04.01.2017

Amsterdam, 4 januari 2016 – Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Linda van Kesteren uit Sassenheim. Drum- en Showband Adest Musica, waar Linda vrijwilliger is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een weekend Disneyland Parijs.

Wim van Vliet, voorzitter bij Drum- en Showband Adest Musica: "Linda is een zeer betrokken vrijwilliger bij onze muziekvereniging. Ze draait de meeste bardiensten in de foyerbar namens Adest Musica, werft vrijwilligers voor Adest Musica om diensten te draaien in de foyerbar en ze organiseert werkzaamheden rondom het runnen van de foyerbar in 't Onderdak. Kortom, zij is aanwezig van opening tot sluit en onmisbaar. We waarderen haar enorm en dankzij het VriendenFonds kunnen we dat duidelijk maken. Geweldig dat wij Linda en haar gezin een weekend Disneyland Parijs mogen aanbieden!"

Linda van Kesteren: "Wow, wat een fantastische verrassing! We zijn hier superblij mee en ik ga er met mijn man en twee kinderen een mooi en gezellig weekend van maken. Ik doe graag vrijwilligerswerk voor Adest Musica, maar wat attent dat zij mij via het VriendenFonds op deze manier in het zonnetje zetten!"

VriendenFonds vervult hartenwensen
Twee keer per jaar kunnen goede doelen, clubs en verenigingen verbonden aan de VriendenLoterij en andere organisaties met een sociaal belang behartigende instelling een aanvraag doen bij het VriendenFonds om iemand binnen de organisatie een steuntje in de rug te geven of in het zonnetje te zetten. Het VriendenFonds beoordeelt de aanvragen en schenkt een aantal organisaties een financiële bijdrage om de hartenwens van deze persoon te realiseren. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

02-03Noordwijkerhout, StreetparadeJEB
03-03Bonn (D), StreetparadeJEB
19-03Amsterdam, ConcertABR
20-03Amsterdam, ConcertABR
21-03Amsterdam, ConcertABR
22-03Amsterdam, ConcertABR
13-04Sassenheim, StreetparadeDSB
13-04Sassenheim, StreetparadeJEB
14-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK