background
Adest Musica zamelt geld in voor Stichting KanjerKetting Stichting KanjerKetting zet zich in voor kinderen met kanker - PERSBERICHT // Natascha Sprokkelenburg // 31.10.2016

De Stichting KanjerKetting zet zich in voor kinderen met kanker. De behandeling van kinderkanker duurt lang en is zwaar. Om kinderen met kanker te steunen heeft de vereniging Ouders, Kinderen en Kanker de KanjerKetting ontwikkeld. Adest Musica steunt dit initiatief en zal in de maand november geld inzamelen.

De KanjerKetting, bestaande uit diverse kralen, heeft twee functies. Op de eerste plaats een beloningssysteem en daarnaast een wegwijzer. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemo-kuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care, e.d. Kinderen met kanker krijgen deze KanjerKralen aan een ketting. Die ketting, de KanjerKetting, vertelt hun verhaal.

Steun

Adest Musica wil dit geweldige initiatief steunen. Bij de Sassenheimse muziekvereniging zal de maand november in het teken staan van de KanjerKetting. In deze maand zullen er acties worden georganiseerd om geld in te zamelen voor dit goede doel. Bijvoorbeeld door de verkoop van fraaie polsbandjes. Woensdag 16 november kunnen kinderen, om 18.30 uur, taaitaai poppen komen versieren in onze ruimte in SCC ’t Onderdak aan de J.P. Gouverneurlaan. Momenteel wordt het organiseren van diverse andere acties nog verder onderzocht. Op zaterdag 3 december zal het eindbedrag feestelijk bekend worden gemaakt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze actie, houd dan de social media van Adest Musica in de gaten. Meer informatie over de Stichting KanjerKetting kunt u vinden op www.kanjerketting.nl of bij Adest Musica in het clubgebouw, welke iedere zaterdag geopend is van 10.00 tot 12.00 uur. Daar treft u eveneens folders aan over de Stichting KanjerKetting.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

02-03Noordwijkerhout, StreetparadeJEB
03-03Bonn (D), StreetparadeJEB
19-03Amsterdam, ConcertABR
20-03Amsterdam, ConcertABR
21-03Amsterdam, ConcertABR
22-03Amsterdam, ConcertABR
13-04Sassenheim, StreetparadeDSB
13-04Sassenheim, StreetparadeJEB
14-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK