background
Adest Musica start met een nieuw orkest Zo'n 30 enthousiaste muzikanten hebben zich al aangemeld - PERSBERICHT // Adest Musica // 16.10.2016

Maandag 3 oktober jl. is het nieuwste orkest van Adest Musica officieel van start gegaan. Het nieuwe orkest is een zittend orkest welke in de stijl en bezetting van Adest Musica herkenbaar zal zijn voor iedere liefhebber. Zowel oud-leden van Adest Musica, externe leden als leden die op dit moment nog bij de Drum- en Showband spelen hebben plaats genomen in dit orkest.

Onder leiding van dirigent Marcus Kerpershoek zijn in ’t Onderdak, thuishaven van Adest Musica, zo'n 30 enthousiaste muzikanten van start gegaan met repeteren in het nieuwste orkest van Adest Musica. “Aan het einde van de avond hadden we al zeven muziekstukken doorgespeeld en in de steigers gezet.” vertelt dirigent Marcus Kerpershoek. Hij vervolgt uiteindelijk met “Als dirigent is het erg fijn om te werken met zo’n enthousiaste groep muzikanten!”

Het nieuwste orkest -een naam voor dit orkest wordt in januari 2017 onthuld- vervangt de Stageband van Adest Musica. Wim van Vliet, voorzitter, vertelt "Na ruim 20 prachtige jaren is er besloten dat we het roer van de huidige Stageband moesten omgooien, afgelopen zomer hebben zij daarom hun laatste repetities gehouden. Met het nieuwe vernieuwde derde orkest gaan we een nieuw tijdperk in wat op dit moment beter aansluit op de toekomstige wensen en verwachtingen van de club, leden en organisaties.”

Lid worden?

Het nieuwe orkest van Adest Musica heeft plek voor nog enkele enthousiaste muzikanten om de F-hoorn, trombone, euphonium, pauken en bas-secties aan te vullen en te versterken. Geïnteresseerde muzikanten kunnen via info@adestmusica.nl contact opnemen met Adest Musica. Ook kan dat e-mailadres gebruikt worden voor eventuele aanvullende informatie. De repetities vinden plaats op maandagavond van 19:45 tot 21:30 uur in ’t Onderdak in Sassenheim. Na de repetitie is er de mogelijkheid om gezellig na te praten en te borrelen in de verenigingsbar.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

06-09Belfast (NIE), TaptoeDSB
07-09Belfast (NIE), TaptoeDSB
12-09Voorhout, StreetparadeJEB
14-09Klimmen, TaptoeDSB
18-09Sassenheim, StreetparadeDSB
18-09Sassenheim, StreetparadeJEB
21-09Lisse, Taptoe + StreetparadeDSB
25-09Lisse, StreetparadeJEB
28-09Delfzijl, TaptoeDSB
05-10Ede, TaptoeDSB

TWITTER

FACEBOOK