background
4e plaats voor Jeugdband in Ahoy Tijdens Jeugd Show Manifestatie voorafgaand aan Nationale Taptoe Ahoy - NIEUWS // Natascha Sprokkelenburg // 03.10.2016

Op zondag 2 oktober j.l. heeft de Jeugdband van Adest Musica succesvol deelgenomen aan de Jeugd Show Manifestatie voorafgaand aan de National Taptoe in Ahoy. In dit voorprogramma waren naast de Jeugdband nog 12 andere korpsen aanwezig die hun show presenteerde. De beoordeling van de shows werd verricht door een vakbekwame jury.

De muzikanten van de Jeugdband stonden als laatste op het programma. Na een goede show te hebben neergezet, was het tijd voor een officieel moment. In Ahoy werd mooi de mogelijkheid aangegrepen om de maître wissel te laten plaatsvinden. Zoë Sprokkelenburg heeft de mace overgedragen aan Bram Bakker. Natuurlijk wensen wij Bram heel veel succes en plezier in deze nieuwe rol!

Na de show werd er snel omgekleed om naar de tribune, waar ook veel van onze supporters zaten. Op de tribune kon naar het hoofdprogramma worden gekeken. Toen het hoofdprogramma bijna was afgelopen, werden alle tamboer maîtres bij elkaar geroepen, om tijdens de finale, van het hoofdprogramma, hun punten in ontvangst te nemen. Dit is natuurlijk altijd een spannend moment.

Uiteindelijk is de Jeugdband Adest Musica met een welverdiende 4de plaats naar huis gegaan. Dit met een aantal van 80,38 van de 100 te behalen punten. We feliciteren Jong Floraband uit Rijnsburg met hun mooie prestatie met de 1e plaats.

Foto: Stichting Nationale Taptoe

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

02-03Noordwijkerhout, StreetparadeJEB
03-03Bonn (D), StreetparadeJEB
19-03Amsterdam, ConcertABR
20-03Amsterdam, ConcertABR
21-03Amsterdam, ConcertABR
22-03Amsterdam, ConcertABR
13-04Sassenheim, StreetparadeDSB
13-04Sassenheim, StreetparadeJEB
14-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK