background
Ben jij een jong muzikaal talent? Meld je aan bij Jeugdband Adest Musica! - PERSBERICHT // Natascha Sprokkelenburg // 24.09.2016

Jeugdband Adest Musica is de jongerenafdeling van Drum- en Showband Adest Musica. Op 16-jarige leeftijd stromen de muzikanten door naar de Drum- en Showband van de Sassenheimse muziekvereniging. Bij de jeugdafdeling worden de muzikanten klaargestoomd om te presteren op topniveau in de Europese mars- en showsector van amateurkorpsen. Ben jij een jong muzikaal talent en wil jij deel uitmaken van de Sassenheimse vereniging? Meld je aan bij Jeugdband Adest Musica!

Door doorstroming naar de Drum- en Showband is er een voortdurend verloop van kwaliteit en kwantiteit binnen de Jeugdband. Toch weet de Jeugdband op muzikaal niveau te blijven. De Jeugdband heeft gedurende het jaar verschillende optredens. “Zo wordt er bijvoorbeeld jaarlijks deelgenomen aan de jeugdmanifestatie, het voorprogramma van Nationale Taptoe Ahoy, dit jaar op zondag 2 oktober” laat de secretaris van de Jeugdband, Natascha Sprokkelenburg, weten. Natascha vervolgt: “Ook wordt er deelgenomen aan het Nationaal Jeugd Festival (NJF) in Vlissingen. Tijdens de laatste editie van het NJF werd door de muzikanten van de Jeugdband een mooie derde plaats behaald op het wedstrijdonderdeel mars.”

Doorstroming

Dit jaar stromen er veel leden uit de Jeugdband door naar de Drum- en Showband. Hierdoor is de jeugdafdeling op zoek naar nieuwe muzikale talenten in de leeftijd van 8 tot 16 jaar. Jongens of meiden? Voor beiden is er plaats. Het gaat hierbij met name om de volgende (blaas)instrumenten: trombone, euphonium, f-hoorn en sousafoon.

Interesse?

Ben je ouder dan 8 jaar, bespeel je één van de hiervoor genoemde instrumenten en wil je opgeleid worden voor een toporkest? Neem dan contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken om een keer mee te komen repeteren. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Daisy Waasdorp, coördinator Jeugdband via telefoon 0627170824 of e-mail jeugdband@adestmusica.nl.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

02-03Noordwijkerhout, StreetparadeJEB
03-03Bonn (D), StreetparadeJEB
19-03Amsterdam, ConcertABR
20-03Amsterdam, ConcertABR
21-03Amsterdam, ConcertABR
22-03Amsterdam, ConcertABR
13-04Sassenheim, StreetparadeDSB
13-04Sassenheim, StreetparadeJEB
14-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK