background
Diner bon voor winnaar Adest Chique & Simpel Woordzoeker Adest Magazine 2016 - PERSBERICHT // Menno de Jong // 21.07.2016

Begin dit jaar presenteerde Drum- en Showband Adest Musica de eerste lustrum editie van de (jaar)glossy, het Adest Magazine. Sponsoren en relaties krijgen in dit magazine advertentieruimte aangeboden en vormt hiermee in de basis één van de tegenprestaties van het sponsorplan, met als werktitel Adest Ambassadeurs. In de glossy is eveneens de Adest Chique & Simpel Woordzoeker opgenomen. Onlangs is de gelukkige winnaar van de hoofdprijs, een vier gangen diner voor vier personen, bekend geworden.

Chique & Simpel uit Lisse stelde de diner bon ter beschikking aan Adest Musica. "Dit geeft vanzelfsprekend een meerwaarde aan ons 60 pagina tellende zakelijke glossy", laat Hans Waasdorp, lid Sponsorcommissie Adest Musica weten. Waasdorp vervolgt: "Vorig jaar stelde Leendert Kuijper Tweewielers een product ter beschikking. Ook Hedera Kantoorartikelen en Radio-TV Duynstee verzorgde dit al eens. De betreffende ondernemers zijn wij hier dankbaar voor. De puzzel zorgt voor een extra stukje interactie met de lezers van het magazine".

Winnaar

Uit de circa 30 goede inschrijvingen is onder aansturing van Sponsorcommissie Adest Musica door een onafhankelijk persoon een winnaar getrokken. Marjan Hermans uit Sassenheim is de gelukkige en heeft recentelijk genoten van een heerlijk diner met familie (foto), beschikbaar gesteld door Chique & Simpel uit Lisse.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de glossy van Adest Musica? Dan kunt u het magazine nog altijd bestellen. U maakt het verschuldigde bedrag van 6,95 euro (inclusief verzendkosten, buiten Teylingen 3,00 euro) over op rekening nummer (IBAN NL63RABO) 0357200063, t.n.v. Penningmeester Adest Musica, o.v.v. Adest Magazine 2015, naam, adres, postcode en woonplaats.

WIN: BELFAST TAPTOE-REIS

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

24-05Gouda, StreetparadeJEB
25-05Rotterdam, Taptoe + Streetpara...JEB
14-06Hoofddorp, StreetparadeJEB
15-06Schijndel, TaptoeDSB
21-06Nieuwerkerk aan den IJssel, St...JEB
29-06Katwijk, TaptoeJEB
29-06Katwijk, TaptoeDSB
29-06Huizen, ConcoursJEB
02-07Vriendenactie, StreetparadeJEB
02-07Vriendenactie, StreetparadeDSB

TWITTER

FACEBOOK