background
EPD&ECD Consultany tekent contract Adest Ambassadeur Tijdens Sponsor BBQ Adest Musica - SPONSORING // Bart Hermans // 18.07.2016

In juni werden de sponsors en relaties van Drum- en Showband Adest Musica verrast met een geheel verzorgde Sponsor BBQ bij gastheer en vrouw Wim en Jacquelien van Vliet van Van Vliet Catering uit Sassenheim. Tijdens deze sponsoractiviteit verwelkomde de vereniging wederom een nieuwe Adest Ambassadeur. Priscilla van Etten, tevens oud lid, van EPD&ECD Consultany ondertekende een 2-jarige sponsorovereenkomst. Sponsorcommissie Adest Musica stelt u graag voor aan deze onderneming.

EPD&ECD Consultancy helpt organisaties in de cure- en caresector bij het succesvol opzetten en implementeren van digitale informatiesystemen zoals Elektronisch Patiënten of Cliënten Dossiers.

Daarvoor zijn volgens EPD&ECD Consultancy twee zaken van belang. Ten eerste staan gebruikers van het nieuwe systeem centraal. Zowel bij de voorbereiding, implementatie als de doorontwikkeling. Ten tweede is het belangrijk om de implementatie van nieuwe systemen te baseren op een zorgvuldige vertaling van bestaande processen en daarbij de kennis en kunde van gebruikers te betrekken.

EPD&ECD Consultancy hecht aan realistische en haalbare doelstellingen. Dat betekent niet meer beloven dan je kunt waarmaken en doen wat je hebt afgesproken. Samen met de opdrachtgever worden concrete doelstellingen vastgesteld met een reële planning.

De zorgsector verandert en een goed informatiesysteem wordt steeds meer een vereiste. EPD&ECD Consultancy ondersteunt bij een goede voorbereiding op de nieuwe digitale toekomst.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

02-03Noordwijkerhout, StreetparadeJEB
03-03Bonn (D), StreetparadeJEB
19-03Amsterdam, ConcertABR
20-03Amsterdam, ConcertABR
21-03Amsterdam, ConcertABR
22-03Amsterdam, ConcertABR
13-04Sassenheim, StreetparadeDSB
13-04Sassenheim, StreetparadeJEB
14-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK