background
Adest Musica op bezoek in de Kooiwijk Sassenheim Wethouder Kees van Velzen geeft startschot - PERSBERICHT // Menno de Jong // 26.06.2016

Drum- en Showband Adest Musica en Jeugdband Adest Musica brengen op maandagavond 4 juli a.s. een bezoek aan de Kooiwijk in Sassenheim. De muzikanten krijgen hierbij ondersteuning van een grote groep vrijwilligers. Reden van het bezoek is de Word Vriend van Adest! campagne. Wethouder Kees van Velzen zal aanwezig zijn om het officiële startschot te geven voor een reeks van deze Vrienden acties.

Drum- en Showband Adest Musica is niet meer weg te denken uit de Sassenheimse gemeenschap. Sinds de oprichting in 1952 is de vereniging onlosmakelijk verbonden met tal van Sassenheimse activiteiten en evenementen: de muzikale medewerking tijdens het Bloemencorso, Koningsdag en de Najaarsfeesten en niet te vergeten de Herdenking van de gevallenen op 4 mei. Daarnaast verrast de vereniging de inwoners regelmatig met een concert of (jeugd-)taptoe in Sassenheim.

Adest Musica wordt Assems Trots genoemd. Met het prachtige uniform - afgeleid van de Koninklijke Grenadiers - en hoogstaande muziek is Adest Musica in binnen- en buitenland een veel gevraagd korps. Voorzitter Wim van Vliet vertelt: “Al jarenlang handhaaft de Drum- en Showband zich in de Europese top van de (amateur-) muziekkorpsen. Met een Jeugdband, Drum- en Showband en Stageband doen het Bestuur, leden en vrijwilligers hun uiterste best om de positie van Adest Musica in de amateurmuziek te borgen en waar mogelijk te verbeteren. De ondersteuning van bedrijven en zeker ook van Vrienden (voorheen donateurs) zijn hierbij voor Adest Musica van wezenlijk belang.”

De wijken in

Om de groep trouwe supporters, de donateurs, van de Sassenheimse muziekvereniging verder uit te breiden, gaat Adest Musica de wijken in. Donateurs worden vanaf dit jaar echter Vrienden van Adest. Voor de huidige donateurs veranderd alleen de naam. Met de campagne zal gestart worden op maandag 4 juli a.s. in de Kooiwijk. In deze wijk worden voorafgaand aan de actie huis aan huis flyers verspreid. Na de eerste wijk zal in een terugkerende doorlooptijd van circa zes maanden iedere keer een andere wijk in Sassenheim worden aangedaan.

Vriend van Adest

Als Vriend van Adest wordt u twee keer per jaar op de hoogte gehouden via ons nieuwsbulletin Adest Inside. Tevens ontvangt u korting op geselecteerde evenementen georganiseerd door Adest Musica. De hoogte van de hiervoor genoemde korting is per evenement en type Vriend verschillend. Adest Musica helpen? Dat kan, meld je aan als vrijwilliger en ga mee de wijk in. Of word zelf Vriend van Adest! U wordt Vriend door het invullen van het formulier via www.adestmusica.nl/vrienden. Of stuur Adest een bericht via e-mail, Twitter of Facebook.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

02-03Noordwijkerhout, StreetparadeJEB
03-03Bonn (D), StreetparadeJEB
19-03Amsterdam, ConcertABR
20-03Amsterdam, ConcertABR
21-03Amsterdam, ConcertABR
22-03Amsterdam, ConcertABR
13-04Sassenheim, StreetparadeDSB
13-04Sassenheim, StreetparadeJEB
14-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK