background
Adest Musica zoekt facilitaire krachten Jong en Oud - PERSBERICHT // Menno de Jong // 27.05.2016

Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim zoekt naar versterking bij het facilitaire team van de vereniging. De muzikanten van de Sassenheimse formatie worden tijdens optredens in binnen- en buitenland op facilitair gebied geassisteerd door een trouwe groep vrijwilligers. Dit team draagt zorg voor alle werkzaamheden, het 'laden en lossen', met betrekking tot de uniformering en instrumentarium.

Adest Musica verzorgd jaarlijkse zo’n 25 tot 30 optredens in binnen- en buitenland. Bij binnenlandse optredens betreft dit doorgaans een dagdeel van een zaterdag of zondag. Buitenlandse trip, naar bijvoorbeeld Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland of Noorwegen, bestaan uit twee tot vier dagen, waarbij de overnachtingen en de maaltijden worden verzorgd en bekostigd door de organisatie ter plaatse. Om de muzikanten de mogelijkheid te geven om zich volledig op het optreden te richten, wordt de groep geassisteerd op facilitair gebied. Dit bestaat uit het laden en lossen van het materiaal, het vervoer naar het optreden met de materiaalwagen van Adest Musica en het ter plaatse gereed maken van de uniformering en het instrumentarium. Elk optreden weer, om de muzikanten er tot in de puntjes verzorgd uit te laten zien. Binnen de huidige groep van facilitaire krachten, is men op korte termijn op zoek naar uitbreiding. Voor de materiaalwagen is een groot rijbewijs C benodigd.

Jong of oud

Lijkt het u, jong of oud, leuk om de muzikanten uit Sassenheim te voorzien van uw hulp? Neem dan contact op met Sjaak van Dijk, coördinator materiaal en instrumentarium, van Adest Musica. Van Dijk is te bereiken per telefoon via 06-24939246 of per mail seniorband@adestmusica.nl.

Contact

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

24-08Werkweekend, OverigeJEB
25-08Werkweekend, OverigeJEB
26-08Werkweekend, OverigeJEB
28-08Vriendenactie, StreetparadeDSB
28-08Vriendenactie, StreetparadeJEB
01-09Sassenheim, TaptoeJEB
02-09Zundert, StreetparadeDSB
08-09Deurne (B), Taptoe + Streetpar...DSB
15-09Alkmaar, Taptoe + StreetparadeDSB
19-09Sassenheim, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK