background
Adest Sponsor BBQ, komt u ook? Dinsdag 7 juni en Woensdag 29 juni bij Adest Musica - SPONSORING // Sponsorcommissie Adest Musica // 18.05.2016

Voor Sponsors Adest Musica, Adest Ambassadeurs, Sponsors De Juiste Slag en Relaties Adest Musica organiseert Sponsorcommissie Adest Musica op dinsdag 7 juni en woensdag 29 juni een Sponsor BBQ. Van Vliet Catering zal op deze dagen de sponsors en relaties een aantal culinaire uurtjes bezorgen.

Uitnodiging:

Geachte sponsors en relaties,

In 2015 heeft Drum- en Showband Adest Musica voor haar sponsors en relaties een aantal kleinschalige diners georganiseerd. Dit werd gefaciliteerd door onze voorzitter Wim van Vliet en zijn vrouw Jacquelien, eigenaars van Van Vliet Catering. Deze diners waren culinair, maar bovenal gezellig en werden door onze sponsors en relaties als erg positief ervaren.

In navolging op deze diners willen wij u uitnodigen voor een nieuw culinair feestje bij Van Vliet Catering. Drum- en Showband Adest Musica organiseert voor haar sponsors en relaties een luxe barbecue. Dat doen we op twee verschillende dagen in juni, waarbij wij uw aanwezigheid uiteraard erg op prijs stellen. Het betreft de volgende data:

- dinsdag 7 juni a.s., inloop vanaf 17.00 uur;
- woensdag 29 juni a.s., inloop vanaf 17.00 uur.

Het wordt geen standaard barbecue, maar u weet dat als wij dit aan gastheer en vrouw Wim en Jacquelien overlaten, het culinair wel goed zit! Bij slecht weer wordt gezorgd voor een overkapping, en zal de barbecue gewoon doorgang vinden.

We vernemen graag of u aanwezig kunt zijn, en welke datum u het beste uit komt. Wilt u een zakelijk partner laten kennismaken met Adest Musica? Graag! Neem bij voorkeur contact met ons op voor een introductie en een uitnodiging voor deze barbecue.

Bij voorbaat dank voor uw bericht.

Met muzikale groet,

Sponsorcommissie Adest Musica

Ewout Claassen, Danielle Duivenvoorden, Bart Hermans,
Menno de Jong, Paul Melman en Hans Waasdorp

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

26-10Bergen op Zoom, TaptoeDSB
09-11Groningen, TaptoeDSB
16-11Sassenheim, StreetparadeJEB
17-11Haarlem, StreetparadeJEB
23-11Wijk aan Zee, StreetparadeJEB
30-11Magdeburg (D), TaptoeDSB
14-12Ludwigsburg (D), TaptoeDSB
15-01Amsterdam, ConcertABR
16-01Amsterdam, ConcertABR
17-01Amsterdam, ConcertABR

TWITTER

FACEBOOK