background
Adest Grenadiers
... eens een Grenadier, altijd een Grenadier ...

Adest Grenadiers, hoe en wat

De Adest Grenadiers is het welbekende `club-van-100` principe, maar door Adest Musica in een nieuw fris jasje gestoken. Oud-leden, familie, vrienden maar ook spelende leden van Drum- en Showband Adest Musica krijgen door dit unieke project de mogelijkheid om `hun` Sassemse muziekvereniging een warm hart toe te dragen. In deze economisch moeilijke tijden een welkome financiële aanvulling.

Adest Grenadiers, waarom

Natuurlijk staat hier wat tegenover! Bijvoorbeeld een eigen naambordje op het fraaie Grenadiersbord in de Kapel van clubgebouw `t Onderdak. Het nieuwsbulletin Adest Inside met verslagen, foto`s en ontwikkelingen over de vereniging twee keer per jaar op je deurmat. Daarnaast worden er voor de Adest Grenadiers speciale tarieven gehanteerd voor Adest cd`s/dvd`s, toegangskaarten voor concerten en het Adest Magazine. Tenslotte wordt er jaarlijks een sfeervolle Grenadiersborrel georganiseerd met een eigen thema voor elke editie.

Nu nog voordeliger!

Sinds 1 januari 2014 is het mogelijk om fiscaal gunstig aan een vereniging te schenken. Dit betekent dat de schenker zijn gift als aftrekpost mag opvoeren op zijn aangifte inkomstenbelasting. Het voordeel voor een Adest Grenadier kan zo oplopen tot 52% op jaarbasis!

Meer info?

Sponsorcommissie Adest Musica voorziet u graag van meer info. Loopt u gerust eens binnen op vrijdagavond tijdens de repetitie van de Drum- en Showband tussen 19.30 en 21.30 uur, op zaterdagochtend repetitie Jeugdband) tussen 10.00 en 12.00 uur of op maandagavond (19.45 - 21.30) bij de repetitie van Adest Brassin `t Onderdak. Een e-mail kan ook, grenadiers@adestmusica.nl.

Flyer

Het hoe, wat en waarom ten aanzien van de Adest Grenadiers zijn op een overzichtelijke flyer samengevat. Bekijk de actuele leaflet via issuu.com/adestmusica.

Contact

Share > Fb Tw In @

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

21-06Nieuwerkerk a/d IJssel, Street...JEB
29-06Huizen, ConcoursJEB
29-06Katwijk, TaptoeDSB
29-06Katwijk, TaptoeJEB
02-07Vriendenactie, StreetparadeDSB
02-07Vriendenactie, StreetparadeJEB
06-07Zomeravondconcert, ConcertDSB
06-07Zomeravondconcert, ConcertASP
06-07Zomeravondconcert, ConcertABR
06-07Zomeravondconcert, ConcertJEB

TWITTER

FACEBOOK