background
Ondernemers aan het woord
Waarom investeren in Adest Musica?
John van der Tol, Zaken voor Zaken
"Sponsorcommissie Adest Musica stelt het belang van haar sponsoren voorop. Als sponsor wordt je gewaardeerd en op waarde ingeschat waarbij het menselijke aspect zeker niet wordt vergeten. Dit is erg professioneel en uit eigen ervaringen kan ik mededelen dat dit lang niet overal zo is. Zo heb ik als mede organisator van Open Bizz Net de inzet en gedrevenheid van Adest Musica zelf mogen ervaren. Goed verzorgd, hartelijk ontvangen waarbij alle sponsoren in de schijnwerpers stonden, niet alleen de grote maar ook de kleine!"
Koos Burgmeijer, EE Care
"Energy Environment Care sponsort graag Adest Musica, omdat Adest Musica jonge mensen opleidt tot muzikanten van hoge kwaliteit met professionele begeleiding. Adest Musica heeft bovendien een professionele organisatie met een grote reikwijdte. Een vereniging waar ik als ondernemer uit Teylingen trots op ben!"
Krijn van Dijk, Briggs Ontwerpstudio
"Waarom ik Adest ondersteun? Omdat muziek en muziek maken het leven verrijkt. Als vader ervaar ik regelmatig hoe weinig er aan muziekeducatie wordt gedaan. Gelukkig vult Adest dit culturele gemis met swingende, professionele jeugdopleidingen. Dus doe mee, want sponsor worden van Adest is net als werken met Briggs... Altijd een goed idee!"
Jos van der Vlugt, VDSD Lisse
"Niet alleen de professionele uitstraling en aanpak van de muziekvereniging maar zeker ook de daadkracht van de Sponsorcommissie heeft ons overtuigd om Adest Musica te sponsoren. Ze doen wat ze beloven!
Sander W.J.G. Schelberg, voormalig Burgemeester gemeente Teylingen
"Adest... de rillingen lopen over mijn lijf als Adest opkomt. Ten eerste omdat ik een teamspirit zie van vele mensen die met hart en ziel hun bijdrage leveren, een hechte club. En daarnaast de perfectie in muziek en show. Adest Musica behoort tot de wereldtop. Ik voel mij altijd weer een trotse burgemeester als ik Adest Musica zie en hoor!"
Mary Waasdorp - de Zwart, De Zwart Schoonmaak
"Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Daarom zijn wij al vijftien jaar sponsor van de jeugdafdeling van Drum- en Showband Adest Musica en zien hoe deze investering zich vertaald in kwaliteit en resultaat!"
Marcel Wesseling, Wesseling Logistics
"Wanneer je aan mij vraagt wat in mij opkomt bij Adest Musica, dan zeg ik: professionals, een verzorgd voorkomen en een team. Essentiële punten die zowel voor Adest als voor mijn bedrijf Wesseling Logistics van groot belang zijn om optimaal te kunnen presteren. Kortom, een vereniging waar wij met z'n allen trots op mogen zijn. Vandaar dat ik Ambassadeur ben van Adest!"

Informatiebrochure

Een overzicht van de aanpak, de vereniging, de sponsormogelijkheden en de tegenprestaties zijn in een compacte brochure samengevat. Bekijk de actuele brochure via issuu.com/adestmusica.

Contact

Share > Fb Tw In @

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

21-06Nieuwerkerk a/d IJssel, Street...JEB
29-06Huizen, ConcoursJEB
29-06Katwijk, TaptoeDSB
29-06Katwijk, TaptoeJEB
02-07Vriendenactie, StreetparadeDSB
02-07Vriendenactie, StreetparadeJEB
06-07Zomeravondconcert, ConcertDSB
06-07Zomeravondconcert, ConcertASP
06-07Zomeravondconcert, ConcertABR
06-07Zomeravondconcert, ConcertJEB

TWITTER

FACEBOOK